Cookies improve browsing experiences, by browsing this site you agree to use of cookies more info
Home Map Discussion Weather Login Info my Box(0)
Search my Box(0) Map

Discussion:

David *****
Jsem naprosto spokojen.Ceny za vstup a ubytování jsou rozumné.Majitel kemp udržuje a stará se dobře. Má nová hřiště prolézačky a záchody a sprchy čisté.Jediná vítka je malý výběr jídel.Jezdím jsem léta hodnotím plný počet bodů.PS:poplatek městu není stanoven majitelem

Martina ***
Kemp samotny je pekny, dobre vybaveny, celkem cisty. Ocenila bych dostupnejsi pitnou vodu. Vyber jidla dobry, nabizeli i jine veci, nez jen vse smazene. Kdyz vam ale daji gulas na slaby plastovy talir, pulka ho skonci na zemi. Ceny za jidlo vysoke. S parkovanim docela peklo, zaplatite a stejne nemate kde stat. ceny za parkovne a ubytovani pomerne vysoke. Obsluha neprijemna pri jakemkoliv jednani.

Jan Němeček ***
Zlatý střed😎😅

Karolina ****
Moc děkujeme za krásné 2 dny v kempu. Personál kempu byl velmi vstřícný, strava výborná. Určitě se vrátíme.

Jarek ****
Byli jsme tady pár dní v 2024, moc pěkný zajímavý kemp a docela velký asi 2ha mezi stromy. Kemp má přední část s velkou chalupou kde bydlí provozovatel a je tam k pronájmu apartmán, dále je tam asi 6míst pro karavan a pár pro stan, ohniště, stolek a lavky, spol.soc.zařízení. Druhá část je vzadu posečená louka mezi stromy s docela velkym prostorem pro výběr místa, jen je v mírném svahu. Všude jsou přípojky elekřiny, večer klid, blízko na Dolní Moravu a Králík, majitelka prodává lahvové pivo. Kdo chce klid od ruchu turistů a zároveň být jen 4km daleko je to ideální kemp:)

Libor ****
Byli jsme tady na konci srpna 2024, u vjezdu je celkem pěkný penzion s pěknými pokoji s TV a terasou některé mají výhled na Jeseníky, pak je budova jídelny a zároveň něco jako restaurace většinou do 21h, chatky jsou klasické asi z 80let, ale čisté, natřené, některé s TV a lze k nim přijet autem, nebo vedle jsou zděné Apartmány s kuchyní a socialnkou, společné sociálky dobré, místa pro stany a karavany jsou na velké sekané zatravněné louce, ale bez výhledu. Úpravu areálu nečekejte žádny luxus, staré chodníky a občas posekaná tráva. Obsluha byla v pohodě.

Tomáš ***
Byli jsme zde 3.9.24 na jednu noc, kemp je na klidném místě u řeky , chatky vypadají v pohodě , stanovali jsme , na záchodě chybí některé ve dveře a ve sprchách nejsou závěsy , jinak docela v pohodě, jen škoda že v areálu nefunguje ani jedna restaurace a čas se tady asi zastavil v 90tkách 👍

Tomáš Wollas *****
Prožily jsme moc krásný týden v tomto kempu,děkujeme majitelům i panu správcové.Wollas Tomas

Svatava *****
Moc hezký kemp, kde se cítíte jako doma. Má nejlepší výhled!

Vladimír Vávra *****
Pěkný a tichý kemp za více než příznivou cenu. Vstřícná a milá obsluha. Výborné a levné jídlo. Krásné místo na kraji obce, okolo nádherná příroda. Nemá to chybu. Zase přijedeme.



Discussion and reviews

Karavan Kemp Zlosin, Velké Losiny

Here you can insert your opinion(also with photo), where you were..what you have seen.. Insert your experience/opinion »

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
09. 08. 2024
From: Martina

Byli jsme 3 noci začátkem března 2024 s karavanem a super. Paní majitelka bezva, vstřícná, ochotná. Kemp má dobré umístění, spoustu výletů v okolí. Jeden z mála kempů co má celoroční provoz.

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
09. 08. 2024
From: Radana

Tento kemp v Losinách můžu jen a jen doporučit. Pronajali jsme si dvě chatky a k tomu si objednali polopenzi. Kemp je krásny, čistý, udržovaný. Cenově velmi příznivý. Majitelé nám co se našich požadavků týkalo vyšli vstříc, i když jsme pobyt objednávali v podstatě na poslední chvíli. Snídaně jsou ve formě švédských stolů, kde jsme kromě běžných potravin měli možnost ochutnat i domací pomazánky, které byli luxusní. Večeře byli servírované, porce obrovské a vše domácí kuchyně. Kemp má i vlastní pivovar Zlosin, kde jsou možné prohlídky a pivo si můžete za velice příznivou cenu kdykoliv sami načepovat. Bylo znát, že v tomto kempu se vše dělá s láskou. V neposlední řadě stojí za to zmínit, že je v okolí dost zajímavých míst, která se dají navštívit. Určitě jsme zde nebyli nyposled.

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
20. 04. 2024
From: bydlík

Od roku2023 jezdíme jen sem a i syn zde byl s dcerou na týden, vždy s karavanem. perfektní a majitelé jsou v pohodě a i velice vstřícní. A o pivu nelze mluvit ,,skvělé,,

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
13. 10. 2023
From: Milan

Prodloužený víkend na konci září - vše úžasné - velká spokojenost.

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
27. 09. 2023
From: Andrea

Strávili jsme zde čtyři dny, byli jsme příjemně překvapeni prostředím, čistým sociálním zařízením, výborné pivo a chutné jídlo... určitě se zase rádi vrátíme příští rok

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
07. 07. 2023
From: Pavel

Byli jsme zde týden.Super kemp,skvělé jídlo,vynikající pivo,vstřícný personál. Rádi se sem letos ještě jednou podíváme. Určitě doporučuji.

Karavan Kemp Zlosin

District: Šumperk
14. 09. 2022
From: Milan

Byli jsme obytňákem v září čtvrtek až neděle. Menší kemp stranou od obce, klidné místo, výborné jídlo, výborné pivo z minipivovaru, každá parcela má sloupek s elektrikou, vodou a odpadem. Sociálky čisté. Za nás i velmi příznivá cena. Do termálů přes pole a park pěšky 10 min. Jen je potřeba předem rezervovat. Určitě se ještě vrátíme.