Cookies improve browsing experiences, by browsing this site you agree to use of cookies more info
Home Map Reviews Weather Login Info my Box(0)
Search my Box(0) Map

Reviews:

Radomil ****
Byli jsme tu jen jednu noc,ale byli jsme spokojeni. Jídlo výborné.

Markéta ****
V srpnu jsme zde s dětmi pod stanem strávili tři noci. Kemp je malý, ale moc hezký, klidný, záchody, sprchy byly vždy čisté...můžu jenom dopořučit :)

Patrik Sadílek *****
Kemp jsem v minulosti již párkrát navštívil. Bohužel tento rok jsem musel z rodinných důvodu rezervaci zrušit. To ovšem nemění nic na tom, že se jedná o krásný kemp. Je zde klid a v blízkosti spousta turistického vyžití.

Roman *****
V kempu ESADERA jsme pobývali - kempovali s dodávkou 4 dny na přelomu července a srpna 2024. Velký a malebný kemp s prostornou restaurací stylově zařízenou s výbornými limonádami a vynikiajícím pivem Klostermann ze Strakonického pivovaru. Kuchyně rovněž vynikající, ceny obvyklé. Kempovali jsme na mnoha místech a v mnoha kempech v ČR, tak i v zahraničí (SRN, Rakousko, Dánsko, Korsika, Itálie), ale tak čisté a každodenně čisté!!! sociální zařízení jako ZDE, jsme na našich cestách prostě nezažili!!! A navíc. Teplá voda (díky solárnímu hospodářství majitele), bez žetonů, kdykoli v denní i noční dobu k dispozici...Tento kemp - uprostřed lesů, vzdálený cca 3 km pěšky přes les do Písku můžeme jen a jen DOPORUČIT!!!

Luděk ***
Nečekal jsem tedy mnoho, ale přesto to bylo ještě horší!! Nejprve klady - dobré umístění kousek od Humprechtu prakticky kousek od centra Sobotky, pěkné okolí, dobrá dostupnost autem, vizuálně kemp celkem vypadal přijatelně. Negativa nicméně silně převažovala - drahý kemp, drahá restaurace, arogantní provozní i personál, mizerná úroveň služeb, neodtékající sprchy asi by se dalo něco vytknout i v oblasti pořádku, naprosto hnusně zelený bazén, nic moc chatky. Doporučuji max na velmi krátké přespání nejlépe ve vlastním autě nebo stanu.

Zbyněk Novák *****
Fakt super byli jsme moc spokojený

Světlana Krčková *****
Byli jsme zde 4 dny , velká spokojenost

Blanka Prokešová *****
Byli jsme zde na víkend v srpnu 2024 a velká spokojenost, majitelé ochotní a vstřícní sociální zařízení,sprchy na jedničku,vřele doporučuji.Automat na pivo a limonádu za 30kč super.Moc děkujeme určitě se sem vrátíme.

Olča ****
Místo na stan v kempu pěkné, pod stromy, rovné, blízko sociálního zařízení a kuchyňky. Vše čisté, kuchyňka vybavená nádobím, ve sprše vždy teplá voda. Pán na recepci ochotný a přátelský. Můžu doporučit.

Karel ****
Kemp příjemný a relativně klidný. Dobré koupání,čisté toalety pi celý den. Velmi vstřícná paní recepční. Vše vysvětlila, ukázala- super. 4 hvězdy dávám jen kvuli restauraci nad recepcí tam je tragická obsluha. Člověk si tam pripadá jako průhlený- nevšimnou si ani po 20 minutách při obsazenosti cca 10%. Ale doporučuji hotelovou restauraci, dobré jídlo, rychlá obsluha, solidní ceny. Ale kemp za mě super,pojedu asi znovu.



Discussion and reviews

Kemp Michal Sokolov, Sokolov

Here you can insert your opinion(also with photo), where you were..what you have seen.. Insert your experience/opinion »

Kemp Michal Sokolov

District: Sokolov
15. 09. 2024
From: Vacková Hana

Bezpečný kemp s využitím pro dospělé i děti. Pejsci není problém. Jen jsem byla zklamaná v oblasti stravování. Pokud jste si chtěli uvařit sami, stará,ale funkční mikrovlnka a jeden vařič který zažil opravdu hodně. Ve stáncích jídlo předražené a opravdu nechutné. Hamburger uprostřed syrový. Pokud si objednáte krokety, dejte pozor,abyste se obsluze zalibili (vyslechla jsem rozhovor). Pak dostanete za stejnou cenu 6 až 10 kuliček. Vím, že tam pracují mladí brigádníci,ale měl by je někdo kontrolovat. Jinak čistota na jedničku, stejně jako obsluha u pokladen. Velmi vstřícní a milí.

Kemp Michal Sokolov

District: Sokolov
13. 08. 2024
From: Vendy

Kemp a koupaliště super, perfektní vyžití pro děti v ceně, záchodů dostatek a čisté, uvítala bych sprchy v části kempu. Tuto část hodnotím 5 hvězdami. Zato občerstvení katastrofa, obsluha značně pomalá, otvírací doba nedodržena, chcete si večer posedět?tak si přivezte občerstvení vlastní. Večer si pivo nedáte.Obcerstvení by rozhodně měl provozovat někdo, kdo tomu rozumí a má chuť to dělat. Tuto část hodnotím hluboko pod mínusem.

Kemp Michal Sokolov

District: Sokolov
12. 08. 2024
From: Míša

Jezero čisté, okolí moc pěkné. Vyžití pro děti super. Měli by trochu zapracovat na lepší organizaci půjčování šlapadel, padlebordu. Co byla ale katastrofa tak občerstvení, v neděli ve 14.0h už plno jídla nebylo, šílené fronty, trochu chaoz u výdeje jídla 🙄🤔. Na velké jezero a velkou obsazenost návštěvníky s kempem otevřen jen jeden stánek s občerstvením.

Kemp Michal Sokolov

District: Sokolov
18. 07. 2024
From: Libu

Co se týče ubytka dost dobrý. Ale co se týče stravování katastrofa. Vše studené. Sazená vejce dělaná večer ráno ohřáté takže druhé použití jako plácačka na mouchy o chlebu ani nemluvím, aby jste dostali mléko do kávy musíte se někde čapnout krávu a podojit. Stále je v kuchyni něco rozbite a nebo to prostě došlo. Pokud jste zastánci těstovin neboli špaget v nabídce tu mají tři varianty nicméně na vydání pokrmu čekáte 2 hodiny. S malými dětmi je to tu boj, stále hladový . Nedodržují otvírací a zavírací dobu. Za ty ceny co tu mají katastrofalni přístup. Přijeli jsme sem s tím že snídaně obědy večeře tu jsou ....nechtěli jsme si vařit sami (dovolená ) výběr ze tří jídel ...to se prostě nedá. Takže my sem už nikdy.

Kemp Michal Sokolov

District: Sokolov
13. 07. 2024
From: Mirka

Krásný kemp, slušné služby, příjemný týden až na opravdu velmi nepříjemný zážitek s koncertem rapperů. Naprosto nevhodné do kempu, kde jsou malé děti, starší lidé a lidé se psy. Na tento typ "koncertu" nás nikdo při placení pobytu neupozornil.

Kemp Michal Sokolov

District: Sokolov
17. 08. 2022
From: Duchek Karel

V tomto kempu jsme ztrávili týden krásného setkání kamarádů karavanistů. K pobytu nám přálo i počasí. Je zde krásné prostředí a vyznavači cykloturistiky si zde zamilují spoustu cyklostezek. Kempu vévodí nová recepce s příjemnou obsluhou. Kemp je pěkný, sociálních zařízení je zde dostatek a jsou pěkné a hlavně čisté. Kemp je součástí přírodního koupalistě s čistou vodou a nejdelším tobogánem v ČR. Pláž u koupaliště je čistá a denně uklízená a upravovaná. Je zde příjemný a supr pobyt, ať už ve stanu nebo karavanu. Jediným nedostatkem je nedostatečný počet eleektrických přípojek.